fagu tioata & pulou alumini poto

15 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Aisea e fai ai fagu pia i tioata nai lo palasitika?

1. Talu ai ona o le pia o lo'o i ai mea fa'aletino e pei o le ava malosi, ma o le palasitika i fagu palasitika o mea fa'aola, o nei mea fa'aletino e afaina ai le tino o le tagata.E tusa ai ma le mataupu faavae o fesoʻotaʻiga auʻiliʻili, o nei mea faʻalaʻau o le a solo i le pia.O mea oona oona e 'ai i totonu o le tino, ma mafua ai ona afaina ai le tino o le tagata, o lea e le teuina ai le pia i fagu palasitika.

2. O fagu tioata o loʻo i ai le lelei o mea lelei o le pa puipui o le kesi, umi le teuina o le ola, manino lelei, ma faigofie toe faʻaaogaina, ae o loʻo i ai faʻafitauli e pei o le maualuga o le faʻaaogaina o le malosi i le gaosiga, faʻalavelave, ma le paʻu faigofie ma manuʻa. 

Talu ai nei, o le atinaʻeina ma le suʻesuʻeina o fagu PET maualuga faʻatasi ma le afifiina o pia e avea ma sini autu ua avea ma nofoaga vevela i le alamanuia, ma ua tele le alualu i luma ua faia ina ua mavae se vaitaimi umi o galuega suʻesuʻe tele.O le pia e matua'i ma'ale'ale i le malamalama ma le okesene, ma e masani ona o'o i le 120 aso le umi e teu ai.O le faʻaogaina o le okesene o le fagu pia e manaʻomia e le sili atu i le 1 × 10-6g i le 120 aso, ma o le leiloa o le CO2 e le sili atu i le 5%.

O lenei manaʻoga e 2 ~ 5 taimi o le pa puipui o le fagu PET mama;E le gata i lea, o nisi fale gaosi oloa e faʻaaogaina auala faʻapipiʻi mo pia, e manaʻomia ai le maualuga o le vevela e oʻo atu i le 298 ℃, ae o le malosi, faʻafefe vevela, paʻu kasa o le fagu PET mama O meatotino e le o faʻatatau i manaʻoga o fagu pia, o le mea lea, o tagata taufetuli e su'esu'e ma atia'e mea fou ma faiga fou mo pa puipui eseese ma fa'aleleia.

I le taimi nei, o le tekinolosi o le suia o fagu tioata ma apa uʻamea o pia i fagu polyester ua matua, ma ua amata le faiga faʻapisinisi.E tusa ai ma faʻamatalaga a le mekasini "Modern Plastics", i le isi 3 i le 10 tausaga, o le 1% i le 5% o le pia a le lalolagi o le a liua i le pusa fagu PET.

afifiina fagu

Taimi meli: Me-11-2022