fagu tioata & pulou alumini poto

15 Tausaga Gaosiga Aafiaga

O mafuaaga autu mo le faaletonu o fagu uaina tioata

1. Pe a pa'ū le avanoa tioata i totonu o le uluaʻi faʻailoga, e le mafai ona ulufale saʻo i totonu o le faʻailoga muamua, ma o le feteʻenaʻiga ma le puipui puipui e tele tele, e fai ai ni faʻailoga.A mae'a ona feula, ona sosolo ma fa'ateleina le ga'o, fa'atupu maanuminumi i luga o le tino fagu uaina tioata.

2. O faʻailoga seleulu o le masini fafaga pito i luga e tetele tele, ma o faʻailoga seleulu e aliali i luga o le tino o nisi fagu pe a uma ona faʻapipiʻiina.

3. O le faʻailoga muamua ma mea faʻapipiʻi o le fagu uaina tioata e le lelei, e le lava le mamafa, ma o le faʻamaʻiina e vave tele pe a maeʻa le maualuga o le vevela, faia ai ni lua laiti i luga o le faʻailoga, e mafua ai le mata o le tioata faʻafefe. fagu uaina e le lamolemole.

4. Le lelei le lelei o le suauu fagu fagu uaina o le a mafua ai le le lava o le lubrication o le limu, faʻagesegese le saoasaoa o le tafe, ma suia le foliga o le mea i se taimi vave.

5. O le mamanu o le faʻailoga muamua o le fagu uaina tioata e le talafeagai.O le lua e tele pe laʻititi.A maeʻa ona paʻu le mea i totonu o le faʻapipiʻiina, e feula ma faʻasalalau le tutusa, lea o le a mafua ai ni togi i luga o le tino o le fagu uaina tioata.

Auala

A maeʻa le faʻafefeteina o le fagu e sau mai le masini faʻapipiʻi, e faia se ata puipui i fafo o le fagu tioata.A mae'a ona ulufale le fagu tioata fa'afefete i totonu o le ogaumu fa'atosina mo le fa'amaufa'ailoga lona lua, o le a leai ni fa'ailoga pe a oloina fagu e le tasi i le isi.A maeʻa ona oʻo mai le fusi faʻafefe o le kiln faʻamaufaʻailoga lona lua, pe a mafanafana le tino fagu, faʻaopoopoina se faiga faʻafefe malulu (o se vailaʻau faʻapitoa).

O le manino ma le lamolemole o le fagu tioata pe a maeʻa le faʻaogaina lona lua ua faʻaleleia atili, ma o foliga vaaia e lamolemole ma faʻafefe.O maosiosia e mafua mai i le fete'ena'iga i le va o fagu o le a fa'aitiitia tele, ma e lelei tele le malosi ma le fa'amalosia o le fagu tioata.

fagu uaina


Taimi meli: Tes-09-2022