fagu tioata & pulou alumini poto

15 Tausaga Gaosiga Aafiaga

E valu mafuaaga e a'afia ai le mae'a o fagu tioata

A maeʻa ona gaosia ma faia le fagu tioata, o nisi taimi o le ai ai le tele o paʻu maanuminumi, mataʻitusi mataʻutia, ma isi mea i luga o le tino fagu, lea e masani ona mafua mai i mafuaʻaga nei:

1. Pe a pa'ū le tioata avanoa i totonu o le faʻailoga muamua, e le mafai ona saʻo le ulufale i totonu o le faʻailoga muamua, ma o le feteʻenaʻiga ma le puipui puipui e tele tele e fausia ai ni faʻailoga.

2. O fa'ailoga seleulu i le fafaga pito i luga e lapopoa tele, ma o fa'ailoga seleulu e aliali i luga o le tino fagu pe a uma ona fai fagu ta'itasi.

3. O le fagu tioata muamua faʻapipiʻi ma mea faʻapipiʻi e le lelei, e le lava le mamafa, ma o le faʻamaʻiina e vave tele pe a maeʻa le maualuga o le vevela, faia ni lua laiti i luga o le pito i luga o le limu, e mafua ai le le lelei o le fagu tioata pe a uma ona faʻafefe. .

4. Le lelei le lelei o le suauu fagu tioata o le a le lava le lubricated le limu, o le a faʻaitiitia le saoasaoa o le tafe, ma o le a suia vave le ituaiga mea.

5. O le mamanu o le faʻailoga muamua e le talafeagai, e tele pe laʻititi le gaʻo moa, ma a maeʻa ona ulufale le gob i totonu o le faʻapipiʻiina, e feula ma faʻasalalau le le tutusa, lea o le a mafua ai ni mea i luga o le fagu tioata.O le vevela o le faʻailoga muamua ma le vevela o le fagu tioata e le faʻamaopoopoina, ma e faigofie ona faia ni mea malulu ile tino fagu, lea e aʻafia ai le lamolemole.

7. O le vai fafaga tioata i totonu o le umu e le mama po'o le vevela o le fafaga e le tutusa, lea o le a mafua ai fo'i ni fa'aliga, mea laiti laiti ma tamai pa'u hemp i fagu tioata gaosiga.

8. Afai o le saoasaoa o le masini e vave tele pe telegese foi, o le a le tutusa le tino o le fagu tioata, ma o le mafiafia o le puipui o le fagu o le a ese, e mafua ai le mottled.


Taimi meli: Aukuso-12-2022